PARKSTIGENS FJÄLLBY

Vid foten av Funäsdalsberget

18 nybyggda lägenheter på 84 kvm med skidförråd och endast 175 meter till liftsystemet.

Parkstigens Fjällby ligger vid foten av Funäsdalsberget, bara 175 meter från Parkenliften och med skogen i ryggen där längdspåren passerar och Ljusnan rinner förbi alldeles bakom. Läget är kanske ett av områdets bästa. I alla fall om du vill åt den bekväma närheten men samtidigt inte vill bo mitt i smeten.

Projektet består av 18 parhuslägenheter i två våningar. Byggnaderna uppförs med liggande mörkt pigmenterad träpanel som tillsammans med spröjsade röda fönsterpartier och dörrar ger ett stilrent och varmt tidlöst intryck. Invändigt är standarden hög med bland annat kök från Vedum och där eldstad ingår som standard likväl som bastu med direkt access via badrummet till altanen. Kanske en badtunna här?

Stora balkonger, de flesta vända i syd eller väst med utsikt mot fjället och backarna. Förråd invid huset och på tomten finns både parkering och två förrådsbyggnader tänkt som vallabod och möjlighet att meka med cykeln. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin fjällmiljö och bra skidåkning. Här finns även goda uthyrningsmöjligheter.

18 nybyggda lägenheter

Totalt 18 nyproducerade lägenheter ingår i Parkstigens Fjällby. Drygt hälften av dem står inflyttningsklara.
För dig som älskar skidåkning och storartade naturupplevelser året runt är detta ett drömboende.

Kontakt & bokning

Parkstigens Fjällby

Parkstigen 30-48, Funäsdalen

info@funasresort.se

+46 705 82 75 40

Reception

Stugvärden Funäsfjällen

Vallarvägen 4, Funäsdalen

info@stugvarden.se

+46 684 212 45

Jour: +46 708 24 06 55

Copyright Parkstigens Fjällby.  Allmänna villkor