FUNÄS RESORT

Heltäckande service

Att äga ditt boende i Funäsfjällen innebär stora möjligheter till äventyr, aktiviteter och avkoppling. Men det medför också en ekonomisk potential, när du själv inte utnyttjar boendet. Vill du hyra ut ditt boende finns Funäs Resort och Stugvärden till din hjälp.

Hur kan du sätta ihop ett personligt anpassade paket av tjänster som utnyttjar ditt boendes fulla potential? Ett bra första steg är att kontakta Funäs Resort/Stugvärden.

Vi ser till att du enkelt kan lägga ut boendet till uthyrning enligt dina önskemål. Givetvis är vårt jobb att ge dina hyresgäster den service de förtjänar och dig den trygghet du vill ha när du upplåter ditt boende.

Funäs Resort
Funäs Resort förser dig med de tjänster du behöver för att marknadsföra och hyra ut ditt boende. Bland annat ett koncept för bokning och service och en plattform för online-bokning, distribution i flera kanaler och löpande prisoptimering.

• Marknadsföring av ditt boende genom digital annonsering, sociala medier och samarbetspartners och PR

• Bokning och förmedling i alla tillgängliga distributionskanaler. T ex egen hemsida, hos researrangörer och webbokningsmotorer.

• Hantering av betalning och avräkning: Smidiga betalningsalternativ för gästen och snabba utbetalningar till dig som stugägare, varje månad.

Alla BRF-ägare har en egen sida där man kan se bokningar, kommande intäkter, göra egna bokningar, kommunicera och ge feedback till oss som underhåller boendet.

Stugvärden
Stugvärden är en professionell serviceaktör i Funäsdalen, med lokalvana i flera avseenden. I över ett decennium har man genom sin tillgänglighet, sitt breda utbud av gästservicetjänster och sitt bemötande gjort det möjligt för sina kunder att kunna öka deras intäkter vid stuguthyrningen.

Stugvärden underhåller boendet och ställa i ordning det efter och inför uthyrningar. Som till exempel incheckningsservice, städ- och gästservice. Allmänt fastighetsunderhåll, catering, restaurang- och utflyktsbokningar är också delar av det som står på menyn du kan välja från.

Ett urval av Stugvärdens tjänster:

Reception, receptionsservice, nyckelförvaring/tag, servicetelefon, jourtelefon, tillsyn & avsyn, gästservice, Stugvärdens V.I.P kort, ankomst-kit, städning och mycket mer.

 

 

Kontakt & bokning

Parkstigens Fjällby

Parkstigen 30-48, Funäsdalen

info@funasresort.se

+46 705 82 75 40

Reception

Stugvärden Funäsfjällen

Vallarvägen 4, Funäsdalen

info@stugvarden.se

+46 684 212 45

Jour: +46 708 24 06 55

Copyright Parkstigens Fjällby.  Allmänna villkor